Gîtes de Renuamont

LAST MINUTEer zijn nog enkele weekenden of vrije weken GITE 1 27 AU29/10, 03 AU 05/11. GITE 2 10 AU 12/11 , GITE 3 25/10-29/10 10 AU 12/11 Kerstweek DU 22 AU 29/12... wifi-verbinding.. ...toegankelijk zwembad
Toeristische info : Te doen en Te zien

Sainte-Ode :
Meer dan 150 km bedakende wandelingen op het plattland en in bossen die op de kaarten aangeduid zijn. Voettochten, fiets- of MTB-tochten , Visvangst, tennis, langlaufen, paardrijden, ...

Bastogne :
Musea ( Bastogne Historical Center, Musée en Piconrue, Mardasson, …) - Overdekt zwembad, sportcentrum, ...
Let op de opening in Bastogne meer dan 300 winkels op zondagmiddag. Vandaag is het epicentrum van de een landelijk gebied waar het goede smaak, dwalen en te blijven.

Saint-Hubert :
Basiliek, Fourneau Saint-Michel, Musea van het Waalse landelijk leven, Wildpark, …
Europese hoofdtad van Jacht en Natuur.

Laroche :
Museum van de Gres, Middeleeuws Kasteel, Wildpark - Sporten : kajak, MTB, …

De Belgisch Luxemburg en bewaard natuurlijk erfgoed is bedekt helft door bossen, dertig attracties nodigen u uit om een uitzonderlijke omgeving, een uniek erfgoed, ongewone musea, gepassioneerde ambachtslieden, activiteiten "Nature grootheid" ervaren ...

De gemeente Sainte - Ode heeft 24 schilderachtige dorpjes met veel bloemen, de drie voormalige gemeenten van Tillet, en Lavacherie Amberloup vormen het centrum van Sainte - Ode .
Deze regio staat bekend om de valleien van de Ourthe en Laval molen langs de Gottale (XV) of boerderij kasteel van Laval (herbouwd in de zeventiende) of uitglijden onder de oude bruggen of Fosset Rechrival.

filmografie Lavacherie U vindt er een prachtige kerk van de zeventiende eeuw te ontdekken . met een kruisweg schalie in Amberloup , de Romaanse kerk van Saint- Martin - bekend om de zwarte steen in Tillet , de kerk van Saint - Ouen en doopvont arkoze van Vieslam maar je zal de kapel gewijd aan niet te missen de "Grote Dame " wie is niemand minder dan St. Ode , de eigenaar van het pand , een non die in 634 overleed . Bron nabijgelegen geneest oogziekten .

in Sainte - Ode is uitgegroeid tot de ontmoetingsplaats voor wandelaars. Te voet, fiets, mountainbike, ezel, paard, wagen, auto / motor, de valleien van de Ourthe en Laval en het bos Freyr. Gemarkeerde wandelpaden : 168 km aan routes 4 km tot 11,3 km (kleur), 105 km van verkeersaders GTA (geel en wit). Het pad van de valleien van de Ourthe en Laval.